Galleri - Mikkel Dørig

Klik på billederne for at se forstørrelser!

Klik her for at se en forstørrelse Klik her for at se en forstørrelse Klik her for at se en forstørrelse

"Jeg er ekstremt glad for min nye Severin Telecaster.
Hvor Søren og jeg i fællesskab har designet guitaren, og hvor næsten alt var muligt ift. form, farve/lak, træsorter, gribebrædt, stemmeskruer og pick-up valg. Vi kom frem til et virkelig cool look, som jeg er yderst tilfreds med.

Jeg spiller guitar i bandet Mø, og har derfor specifikt fået lavet guitaren til dette projekt. Min idé var at tage det bedste fra Telecasteren og Stratocasteren, og forene det i én guitar, så jeg ikke behøver at skifte guitar mellem hver sang. Derudover var målet også, at få en guitar med mere sustain og i det hele taget få en ny velfungerende guitar, der kan holde til at turnere rundt i hele verden.

Jeg har en lækker gammel Telecaster fra 70’erne og en Elite Stratocaster fra 2016, men begge guitarer kommer til kort i sammenligning med Severin-guitaren, som overgår dem på alle parametre.

Jeg har fået sat en Telecaster pick-up på bagerst, men en Stratocaster Pick-up forrest, så den ikke er alt for blød og countryagtig når man benytter den forreste pick-up. Dette fungerer virkelig godt til en stor pop-produktion, hvor guitaren skal kunne skære sig igennem en ofte stor lydmur. Jeg har også fået sat et Stratocaster vibrator-system på, som fungerer rigtig godt.

Ja, jeg er rigtig glad for de valg jeg har truffet, med god vejledning og ekspert-råd fra Søren Severin."

Mikkel Baltser Dørig
(Mø, Phlake, The Asteroids Galaxy tour, Kwamie Liv, My Bubba)