Referencer
"Søren har altid holdt mine guitarer ”på toppen” og løbende lavet justeringer, båndskifte osv. Denne gang kom han på en opgave som jeg var spændt på om han også kunne løse til UG.
Efter et uheld, hvor to CD-reoler faldt ned i mine guitarer, var to af dem MEGET skamferet af ridser og min gamle Gibson havde et slemt brud i toppen af kassen. Søren var ikke i tvivl om, at han kunne reparere dem begge, men var dog omhyggelig med at forberede mig på at jeg ”ikke skulle forvente”, at de blev som nye igen.
Hullet i Gibson’en er udbedret til perfektion og er helt usynligt, poleringen samt lakarbejdet har fjernet alle andre skavanker. At han samtidig (uopfordret og til min store tilfredshed), gav min Martin en båndafretning gjorde at det blev en dejlig oplevelse at få dem hjem igen.
Thumps up herfra.
Peter Thomsen"

"Jeg har altid gerne ville have lavet et slidt look på min stratocaster. Jeg fik skrevet til 4Sound om det var muligt og de fik hurtigt anbefalet Søren Severin. Efter at have afleveret min guitar hos Søren, gennemgik vi forløbet og hvordan jeg ville have min Stratocaster. Søren var god til at komme med forslag og idéer.
Omkring en uge senere havde jeg mig en Stratocaster i stil med SRV number one og jeg er mere end tilfreds. Søren fik også slebet båndene, så ikke nok med at den ser super slidt og vintage ud, så spiller den ualmindeligt godt. Jeg kan klart anbefale Søren Severin til dem der ønsker sig sin helt egen guitar.
Tobias Mohr"

"Kære Søren!
Du trodsede alle andres vurderinger, tog udfordringen op og gjorde det umulige: Samlede, limede og reparerede min elskede, smukke, bløde og fine Martin SPD-16, der var blevet mast til et puslespil under en tung forstærker!
Jeg græd, da jeg så den mast, og jeg græd af glæde, da jeg fik den igen, efter den havde været i dine hænder.
Den er smukkere end nogensinde og har aldrig lydt så godt! Du er en sand troldmand :-)
De bedste hilsener
Jette Bach"

"Jeg har fået fingrene i en af Søren Severins fantastiske guitarer, lidt ved et tilfælde – for jeg må med skam indrømme at jeg ikke kendte til dem i forvejen. Men hold nu op, en guitar! Af alle de guitarer jeg ejer i den tunge liga, blev denne guitar hurtigt en af mine foretrukne. Dens utroligt behagelige tone, som har fået mine kolleger til at måbe, samt dens design, farve – og ikke mindst, kvaliteten, har nu fået den til at være mit førstevalg både i studiet og live.
Don Johe”

"Jeg er ekstremt glad for min nye Severin Telecaster. Hvor Søren og jeg i fællesskab har designet guitaren, og hvor næsten alt var muligt ift. form, farve/lak, træsorter, gribebrædt, stemmeskruer og pick-up valg. Vi kom frem til et virkelig cool look, som jeg er yderst tilfreds med. Jeg spiller guitar i bandet MØ, og har derfor specifikt fået lavet guitaren til dette projekt.
Mikkel Dørig (MØ)"
» Læs mere her

"Jeg fik dig anbefalet af en god gammel ven, som har haft flere guitarer på dit værksted. Min 33 år gamle Ovation havde en kedelig revne i dækket, og den trængte i den grad til justering. En tur på dit værksted har gjort den næsten som ny, så en nyindkøbt 12-strenget Guild fik også en tur forbi. Begge guitarer er nu meget nemmere at spille på, og det har givet mig spilleglæden tilbage.
Anker Hansen"

"Så har den gamle dame været på 3 ugers ferie i det fremmede og blevet strammet op. Nu har hun så haft en uge hjemme til at komme sig oven på ferien. Og sikke et resultat, jeg kan kun sige en ting, Jeg er oven ud tilfreds med dit arbejde. Tusind tak, nu er ragtimen blevet mere levende og udtryksfuld. Og sikke en lyd. Når jeg får sparet sammen kommer der lidt mere fra den gamle dames hjem. Igen hold da op hvor hun lyder.
Anders Nygaard"

"Det er nu et stykke tid siden du reparerede mine to akustiske guitarer, men resultatet er fantastisk. Genskabelse af afbrækket træ på Ovation hoved, hul på bagside af western guitar og båndskift på Ovation. Alle reparationer er udført yderst professionelt. Tusind tak Søren.
Peter Egsmark"

"Har været i studiet i dag med min Martin D28. Den lyder bedre end nogensinde, er meget lettere at spille på og den stemmer perfekt. Jeg er Så glad for dit arbejde på guitaren.
Gode hilsener fra Søren."

"Dear Søren,
I hope you have had a wonderful summer thus far. It has been beautiful in DK.
I just wanted to follow up briefly and say it was really great meeting you. The guitar has played sweet, and that is just great.
Look forward to our next encounter.
Kindest Regards,
Chris MacDonald"

"Hej Søren
Jeg blev jo simpelthen nødt til at købe din lille håndbyggede parlor Severin guitar, og jeg må sige at det er min absolut yndlingsguitar nu - den bliver bare bedre og bedre. Til andre kan jeg sige at jeg kun kan anbefale Søren Severin, bedre håndværk er svært at finde!
Tak for en yderst god service. Og desuden tak for et fantastisk stykke arbejde på min Martin Hd-28.
Mvh Rasmus Skovgaard"

"Hi Søren
I am very pleased with the guitar after you have worked on it. I love it!
Best regards
Glen Percival"

"Hej Søren
Jeg havde som sagt et møde i dag efter jeg havde hentet guitaren i Lundgaard Studios, så sidder først nu her lidt senere på aftenen og kan få en fornemmelse af guitaren. Jeg husker tydeligt, da du første gang justerede den for omkring 1 år siden, dér kan jeg huske at den lød helt fantastisk.
Men selvom jeg ikke troede det var muligt lyder den endnu bedre.
Mine overvejelser gik på at sælge min D35 for at købe en Gibson J45 vintage (mahogni), det kan der absolut ikke blive tale om. Det har aldrig lydt bedre. Jeg er en glad mand, og kommer øjensynligt aldrig i seng i dag.
Tusind tak for hjælpen. Fantastisk stykke arbejde du har lavet, og ALLE pengene værd. Vi ses når jeg engang har købt en J45 vintage – den kan du lige så godt få med det samme når det bliver aktuelt.
En guitar skal åbenbart igennem ”Severin-maskinen” for at kunne yde sit optimale - spøg til side – tusind tak. Jeg glæder mig allerede til at prøve den af på næste job.
Mange venlige hilsner
Michael Moesgaard"

"Hej Søren
Mit liv er blevet betydeligt sværere siden mit sidste service eftersyn med min J41 Martin hos dig, hvor jeg prøvede en af dine håndbyggede Severin akustiske western guitarer. Konstant drømmer jeg om den lyd som den fantastiske guitar frembringer, og kan næsten ikke udholde tanken om nogen anden skulle løbe med den. Jeg må have den.
Henrik H."

"Hej Søren Severin
Tusind tak for god behandling - og ikke mindst et rigtig flot stykke arbejde på min DB-”335”. Jeg var først lidt i tvivl om hvorvidt du også havde tid til os med guitarspil kun som hobby, men det var en absolut positiv fornemmelse at aflevere sin guitar på din clinic.
Jeg har hele tiden været rigtig glad for min håndbyggede Hollowbody, men kunne godt mærke at den trængte til en kalibrering og justering inden den var helt på toppen.
Efter nu at have haft et par dage til at ”lege” med den, må jeg sige at der er en forskel - en virkelig forskel. Gribebrættet er silkeblødt og glat, båndene er bare en oplevelse for sig. Dens 2 humbuckere har aldrig lydt bedre og guitarens sustain overgår selv de største forventninger.
Tak for et utrolig flot stykke arbejde.
Med venlig hilsen Lars Vraabøl"

"Hej Søren
Har lige siddet og spillet et times tid på Mexico Telen. Det er en fornøjelse så god den er blevet efter justeringen hos dig. Der er oceaner til forskel på den guitar jeg indleverede og den jeg fik retur. Så lige nu står de "dyre" modeller i kuffert for en stund.
Venlig hilsen Hans, Søften"

"Den korte version: Den er fremragende ;-)
Jeg er meget tilfreds - den både lyder, stemmer og føles på alle måder perfekt. TAK.
Bedste hilsner Henrik"

"Hej Søren
Jeg vil bare lige sige tak for dit arbejde på min gamle National Duolian.
Jeg er altid hunderæd for at aflevere mine gamle guitarer til "opstramninger" - men min nervøsitet blev gjort til skamme. Det er en stor fornøjelse at spille på guitaren nu med ny stol, nye bånd og efter dit arbejde på halsen. Taaaak.
H.P. Lange"

"Hej Søren
Jeg sidder her med min Martin J-001 i skødet, og ville lige skrive dig en STOR tak for dit arbejde på den. Dit arbejde på stolen og halsen er helt fantastisk!
De bedste hilsner Mike Andersen"

"Hej Søren
Jeg har nu haft noget tid til at lære mine "nye" guitar at kende, og jeg må sige at jeg er mere end begejstret for det der er sket med den! Halsen er virkelig flot og den føles bare helt fantastisk at have i hånden. Når jeg spiller på den får jeg følelsen af at jeg aldrig vil lægge den fra mig. Det er uden tvivl en af de bedste, mest smukke guitarer jeg ejer hvis ikke den smukkeste! :)
Jeg vil uden tøven anbefale dig til andre som. Dit arbejde er virkelig 100% professionelt og en fryd at spille på. Tusind tak for hjælpen, jeg er meget lykkelig for guitaren!!
Mvh Andreas Tvedebrink"

"Hej Søren
Jeg er dybt imponeret over dit arbejde. Min Martin D18 lyder endnu bedre end før.
Tak igen!
Venlig hilsen
Anders Blichfeldt"

"Hej Søren
Nu har jeg haft lejlighed til at prøve den nye 8-strengede el-guitar sammen med resten af mit One man band. Jeg må sige, at det er lidt af en revolution! Indenfor genrer som pop, rock, blues og folk lyder det bare så meget bedre klarere, bedre og rigtigere på stålstrengene. Ang. selve guitaren må jeg sige, at jeg er 100% tilfreds - det hele fungerer virkelig godt - jeg kan simpelthen ikke finde noget at udsætte. Og så er den rigtig flot!
Kh. Nils Adrian"

"Tack för det mästerliga arbete. Gitarren blir jätte fin! Tack.
Chatchai"

"Så skete det desværre for mig – min gamle Guild JF50R forlod en træt rem og ramte med et hjerteskærende brag et gulv af Ølandsklinker. Et smadret hjørne af guitarens dæk blev følgen. Jeg vidste heldigvis at Søren fandtes - og at der jævnligt sker mirakler i Hjortshøj. Det skete også med Guild´en som blev samlet, limet og lakeret så skaden må skamme sig. Mesterligt arbejde - tusind tak for det, Søren! Tak tillige for installation af pick-up’er i både min Martin D28 og J41S, hvor du med sidstnævnte også var ude i hekserier.
Kærlig hilsen
Børge Solkær, www.cafeellegaard.dk"

"Dear Søren
Just to thank you for the wonderful job you did on my old Grimshaw guitar. I found it in our cellar and it was a question of - keep it? or throw it out??
I asked you to make it playable. I was not optimistic.
But today I played it for the first time in 32 years and it brought back so many memories of how I used to play the guitar. I played it on at least 15 records in the late 60s and early 70s - my own albums and other people's - this was my only guitar at the time. Then I got richer and...
Thanks again for the excellent work.
Andrew John"

"Kære Søren Jeg vil bare lige sige tak for din indsats med min HD28. Den lyder simpelthen bedre, og så føles den også bedre og lettere, mere ubesværet at spille på. Jeg har aldrig kørt i en Rolls Royce, men jeg forestiller mig, det må være lidt som det. Venligste hilsner Lennart Gottlieb"

"Jeg hentede min 70' telecaster igår hos Søren efter en omlakering med efterfølgende “ relic”-arbejde..
Det er det flotteste stykke refin-arbejde jeg nogensinde har set lavet på en guitar!
Guitaren var, da jeg købte den, i natur. Oprindelig var den blonde, men som det gik de fleste telecaster' i 70'erne blev denne også "stripped" - desværre.
Søren og jeg havde forinden nogle samtaler om fremgangsmåden på, hvordan vi kunne få guitaren tilbage i original stand.
Jeg valgte en white blonde ud fra en farveprøve.. Og derefter gik det sin gang..
Farven passer perfekt! Og det relic arbejde der blev lavet... Jamen, det er i særklasse!!
Tusind tak for et superflot resultat!!
Jacob Friis Lind"

"Hi Søren,
I've received the guitar and I can see that you have done an exceptional job on her - you're a true craftsman!
Once again, many thanks.
Regards
Julian Oakes"

"Kære Søren
Det er et rigtig flot arbejde, du har lavet på min Martin Grand Marquis. Det er overhovedet ikke til at se, at den har været flækket. Det er super lakarbejde, den er som ny på siderne. Tak. Og den lyder ligeså varm som jeg husker den.
Erik Grip"

"Hej Søren
Tak for hjælpen - jeg har altid vidst at min lille Gurian-guitar er et lille mesterværk af et instrument.
Selv om jeg har haft "Gurian" i omkring 25 år og spillet temmelig meget på den, så har den aldrig været bedre end nu, efter at have været i Pit-Stop hos dig.
Smukt håndværk - det er ren kunst - Jeg er Simpelthen tilfreds !!!
De bedste hilsner Ole Thisgaard"

"Hej Søren
Endnu engang tak for reparation af min Regal fra 1926. Fantastisk flot håndværk.
Den er virkelig dejlig at spille på og så lyder den som en drøm.
Claus Christiansen"

"Hej Søren
Lige et par ord om min nye SEVERIN tele thinline.
Jeg har i forvejen en SEVERIN stratocaster fra 1982 som jeg er utroligt glad for, men har lige siden de glade Gnags-dage med Per Chr. Frost på lead-guitar ønsket mig en telecaster thinline guitar.
Jeg har diskuteret projektet med Søren Severin gennem årene og nu er den så en realitet.
Jeg må sige at jeg har fået min ønske-guitar. Ahorn krop og ahorn dæk, ibenholt gribebræt og Bigsby vibrato. PU’erne er et kapitel for sig. P90 i Seymor Duncans antiquity serie. De er ikke voksede fra fabrikken men af hensyn til feed-back er de blevet vokset hos Severin i nøje tempereret bivoks (økologisk tror jeg). Nej, intet bliver overladt til tilfældigheder hos den mand. Lakeringen blev en lækker flødegul farve med pearloid slagplade. Superflot.
Ikke nok med at den er smuk – den spiller også som en drøm. Utroligt blød og lækker spilbar hals.
Lydmæssigt kan den det hele. Den kan lyde klart, sprødt og varmt og den kan bide fra sig. Den har det umiskendelige ”tele-bid” og samtidig en rundhed og varme i tonen jeg ikke har hørt før.
Hvad kan man sige: Jeg er ”simpelthen tilfreds”.
Kim Egebo"

"Kære Søren
Jamen så gjorde du det igen. Jeg har jo vænnet mig til at mine Martin guitarer spiller bedre efter et besøg hos dig. Men jeg er alligevel overrasket over hvor meget bedre. Der er bare et ord der dækker - FANTASTISK - Tak for hjælpen.
Mange hilsner Ole Falberg"

"Efter anbefaling fra en god musikkollega vovede jeg i december at sende alle mine 3 "kronjuveler": Fender Strat 1971, Fender Tele Custom 1971 og Schecter Tele 1980 på et særdeles tiltrængt wellness ophold hos Søren. 2 gange båndskift plus det løse!
Nu har jeg i én uge nydt resultatet af denne regulære forvandling, som er langt over det forventede.
Hermed giver jeg min varmeste anbefaling til at benytte Sørens store ekspertise og grundighed.
Derudover er det dejligt at opleve den afslappede og uhøjtidelige atmosfære i værkstedet.
Tak, tak og tak!
Med venlig hilsen
Jørgen Grøndal"

"Kære Søren
Jeg kom i tanke om at fremtidige kunder kunne have glæde af min kommentar til vores samarbejde gennem årene.
I starten af 80'erne, i din forretning i Vestergade, fik jeg ordnet bånd og monteret ny stol på min Guild T-100-D. Jeg var skrækslagen for hvordan det skulle gå, men jeg fik et vidunderligt nyt instrument tilbage.
Med til historien hører, at da jeg 20 år senere brokker mig over, at jeg aldrig fik den originale stol med mig, gik du bare hen i en skuffe og tog den frem: "Er det den her?"
Så kom dit mirakuløse arbejde på min Martin D-28. Stoleindlægget blev usynligt flyttet 1,5 mm tilbage, nye bånd, og en vidunderlig guitar var genfødt. Senere gennemrenoverede du min Tele fra 69. Der var stort set alt i vejen med den, men efter din indsats var den ganske enkelt i særklasse. En eller anden lykkelig stodder spiller på den i dag, fordi jeg lige stod og manglede penge. Jeg græder over det endnu.
Jeg er den glade ejer af en tidlig Squire. Den har du justeret og ordnet bånd på flere gange,- det er altid en fornøjelse. Så er der de gange du har kæmpet med de 2 Yamaha APX 10 jeg har haft. Revner, flækker og hul i dækket - ingen opgave har været for stor, ingen for lille. Lad os ikke glemme min gamle Guild bas, som jeg spiller på en gang imellem. Og det er kun muligt fordi du har sørget for at den er båndren. Så er der min Yngve Strat som du har ordnet bånd på og monteret med de rigtige pickupper, men det er selvfølgeligt barnemad. Det du har gjort ved den latterlige Ibanez Roadstar 2, som jeg kom til at købe på E-Bay i en brandert, er imidlertid ikke barnemad. Jeg ved ikke hvad du har gjort, men det er nok næsten den fedeste spille jeg har haft, og jeg spiller på den hver anden lørdag, med tak!
Nu skal vi så til det! Du har planer om at brække halsen af min nye Martin OM 45, med det formål at vinkle den således at strengelejet bliver perfekt lavt og at stoleindlægget bliver så højt at der bliver det fornødne strengetryk til en pickup!
Jeg er faktisk ikke spor nervøs - jeg ved du kan gøre det!
Kærlig hilsen Jesper Bjarnesen"

"Hej Søren
Først og fremmest glædelig jul og godt nytår og tak endnu en gang for den røde økse du har bygget til mig.
Jeg synes, at det finish og design som er fremkommet, er helt suverænt. Den er så smuk og elegant, samtidigt med den er rå og rocket. Præcis efter mit hoved. Det endelige design er så tæt på det vi snakkede om som det overhovedet kan komme, og i det hele taget synes jeg processen har været rigtig god.
Man kan helt tydeligt mærke at der er blevet kælet for alle detaljerne på guitaren, og det kan føles når man spiller. Båndene, gribebrædt og hals er utrolig behageligt, og man kan godt mærke kvaliteten. Jeg kan i hvert fald ikke sætte en finger på noget, og jeg er yderst tilfreds med guitaren.
Tusind tak for et instrument jeg aldrig bliver træt af.
Mvh Sebastian Knoop"
www.travelogue.mymusic.dk

"Hej Søren
Jeg ville lige takke dig for det dejlige instrument, du har forvandlet min guitar til. Den er så lækker at spille på! Og når jeg først er begyndt at spille, kan jeg næsten ikke lægge guitaren fra mig igen, super, super! Det er også rigtig dejligt at dine priser for tingene er så lave.
Hilsen Andreas"

"Hejsa Søren...
Jeg må lige fortælle dig, at der gik liiiiiige omkring 2-3 minutter, før det gik op for mig, at det var din rep. af 63'er Jazz bassen, som Karsten havde åbnet....
Mand, hvor er det et fantastisk styk' arbejde, både halsen og kroppen - det er jo lige før at vi ik' vil sælge den nu.. :o)
Tusind mange tak, Søren.
Venligst, Michael
MusikBixen.
Kolding"

"Hej Søren
Jeg hentede min tele i akustikken for et par dage siden - hold da kæft hvor er den flot. Men endnu bedre - det er jo som en drøm at spille på den med de nye bånd.
1000 tak for det.
Hilsen Thomas Hagge"

"Hej Søren
Det kan ikke forklares hvor godt guitaren spiller. Professionelt arbejde til fingerspidserne må man sige. Jeg er sikker på at du har lagt sjælen i denne opgave og takker. Den har fået så god en lyd som du forudsagde og strengene ligger bare så godt og præcist.
Mvh. Karl Johan"

"Hej Søren.
Tak for strengehøjde-justering af min Levin mandolin. Det hjalp godt nok. Hvad har du dog gjort? Er du sikker på, at det ikke koster mere? I hvert fald skal du ikke gå glip af den lokale reklameværdi mit ord kan give på disse vestjyske kanter, hvor mine langhårede gener afsætter deres fodspor.
Tilfreds og glad hilsen
Carsten Ingemann, Holstebro"

"Hej Søren,
Tusind, Tusind Tak!
I just received the guitar today and all is well. Thank you so much for fixing the hole and reattaching the back plate so nicely. Also, thanks for giving the instrument a work up. It's really cool to play and listen to. I really appreciate it. I'm so lucky you're nearby and I certainly hope we meet again at some point. I will tell all the musicians I meet around here about you and your excellent service.
Best Brad"

"For Søren da - Tusind Tak... Mine 3 akustiske guitarer er nu i den bedst tænkelige form. Ja, de har aldrig fungeret bedre end nu. Det vil jeg gerne her på denne plads have lov at komplimentere dig for. Min Martin lyder igen som en drøm og er fantastisk at spille på. Det samme er tilfældet med min Guild. Og så har du jo også fået fuldstændig has på min "rejseguitar", min Baby Taylor. Det er mageløst og ganske enkelt langt bedre, end jeg havde forestillet mig.
Tusind Tak.
Helge Engelbrecht"

"To The C. F. Martin Company
I have had my J-41 special at Akustikken/Severin guitars to install a pick-up. Soeren from Severin guitars has done an amazing job installing a Martin Gold Plus pick-up. He has removed the long saddle and filled the gab with ebony. He has done wonders in matching the ebony with the ebony of the original bridge.
I have taken the liberty to attach a couple of pictures of my guitar after the operation. Needless to say that my J-41 sounds fantastic and now even fantastic when it is amplified. Very good work from Martin building the guitar and Severin in installing the needed pick-up.
Best regards
Ole Falberg"

"Hvad kan jeg sige andet end at du er en sand mester.
Min J-41 special, som du har haft i dine kyndige hænder, er blevet helt fantastisk spilbar og fuldkommen egal. Strengehøjden er blevet helt perfekt og præcis som jeg gerne ville have den. Ændringen af stoleindlægget, så der kunne monteres pick-up i, er lavet så det ser ud som den er født sådan. Ændringen er praktisk taget helt usynlig. Tusind tak for et fantastisk flot stykke arbejde.
Mange hilsner Ole Falberg"

"Ja, nu har min nye Severin Thinline Vintage Tele 3 ugers jubilæum. Den har været med på job, og flere øve sessions i forskellige genrer. Da jeg fik ideèn til, at jeg ville have en Custom bygget guitar, havde jeg aldrig drømt om, at det ville blive så stort. Jeg havde naturligvis en forestilling om, hvordan den ville komme til at se ud, og også hvordan den ville blive at spille på. Alt hvad jeg havde turde at håbe på, er blevet indfriet.......og meget mere til.

Rent visuelt har den ramt mig et blødt sted. Vintage design, P-90`er og Bigsby, creme bindings, toggle switch, og ikke mindst den Ruby Red farve, som jeg aldrig har set magen til. Når en guitar hænger på vægen, skal den tigge om, at blive taget ned og spillet på. Det gør min nye Tele i udpræget grad.

Lydmæsigt rammer den en krydsning af en gammel ES-125 og de store Gretsch kasser, tilsat Telen`s twang og beslutsomhed. Denne guitar spiller chicken pickin` country, og æder forvrængning som Santana og Deep Purple. Der er ikke noget den ikke kan......whauu.

Søren, du har lavet en drømmeguitar. Tak.
Anders Abrahamsen"

"Hej Søren
Den nye 8 strengs guitar lyder ret godt, for at sige det mildt! Den har mere bas rent akustisk og det giver en mere naturlig bas, når den forstærkes. Endnu vigtigere er, at den har en mere sprød og klar diskant, som bedre skærer sig igennem lydbilledet, når hele One Man Bandet er igang. Nils"

"Tak for veludført arbejde. Jeg har lige fået instrumentet retur for et par timer siden, og mit umiddelbare indtryk er, at bassiden er kommet ned i den helt rigtige højde. Jeg synes at dit arbejde er meget smukt udført, og det er en nydelse at beskue. Jeg har også lagt mærke til, at hovedet har fået lidt passende farve, der hvor instrumentet har ramt under måske lidt for høj bægerklang og livsnydelse. Men hvad, de svenskere kan jo også virkelig gå til den."
Carsten Ingeman

"Hey Søren
Bare lige for at sige tak for justering af mine guitarer. Min hæderkronede Levin nede fra 70-erne lyder som en drøm. Og en fornøjelse at spille på min Gibson uden at skulle lægge øre til anden raslen end den der lyder fra bolsjeposerne oppe på de billige pladser blandt publikum.

Mange hilsner
Steffen Brandt"

"Kære Søren
Mange tak for den meget fine reparation af min Yairi CE1 fra 1982. Det var simpelthen som at få en ny guitar. Den lyder bedre end nogensinde!

Halsen var jo med tiden blevet buet, så strengenes action efterhånden var nærmest fraværende. Dette krævede såvel opretning af gribebrædt som udskiftning af båndene.

Efter nu at have fået guitaren tilbage igen, må jeg sige, at resultatet simpelthen er blevet ualmindelig godt lydmæssigt og smukt at se på. Gribebrædtet er blevet pænere end før, endnu bedre at spille på og det allerbedste er, at guitaren igen lyder som den skal.

Hullerne efter potmetrene er lukket lige som de skal; man kan ane stedet og dermed historien. Lakeringen er intet mindre end imponerende; reparationslakeringen er så fint udført at man ikke kan se samlingen mellem den nye og den gamle lak!

For slet ikke at tale om det nye stykke palisandertræ med udfræsningen til den nye pick-up, som du lagde ned i stolen.

Tak igen for et flot og smukt stykke arbejde!

Med venlig hilsen
Leif Nielsen"

"Hi Søren
I sat down last night with warm hands and played my "new" guitar. You have done a wonderful job. It felt great and sounded great.

Cheers, Peter"

Georg Olesen, TV2:
"Jeg har lige modtaget min Fender P. Bass 71' fra reparation hos Severin. Kort fortalt var problemet, at halsen var så skæv, at man næsten ikke kunne spille på den. Trods det kunne jeg fornemme, at der var nogle helt klare lydkvaliteter i instrumentet. Jeg er ikke tilhænger af, at man laver for meget om på gamle Fender instrumenter, men denne her var nødt til at komme igennem vridemaskinen.

Jeg kontaktede Severin, og han var klar til at gå ind i projektet - også med en god dialog om, hvordan det her kunne gøres, samtidig med at man bevarede den oprindelige fornemmelse i bassen. Feks. gennemgik vi flere stykker rosentræ for at finde det, der svarede bedst til det oprindelige gribebrædt.

Nu er bassen så færdig, og det er blevet et super resultat. Severin har lavet en finish på instrumentet, så man virkelig har en rigtig vintage fornemmelse med den fuldfede Fenderlyd bevaret.

Det er også en spændende fornemmelse, at man ligesom skal spille instrumentet til igen, da det trods alt har været en rimelig omfattende reparation.

Smukt resultat!!!!!
Georg Olesen"

"Kære Søren
Tak for reparationen af min Martin. Nu har jeg spillet på den et par uger, og du havde ret: Den lyder næsten bedre end nogensinde, så jeg er en lykkelig mand.
Bedste hilsner Palle"

"Kære Søren
Nu har jeg haft mulighed for at spille på min guitar de sidste par dage. Jeg vil bare gerne sige at du har gjort det rigtig godt. Den har ikke været så god at spille på i mange år. Reparationen ved lydhullet er utrolig flot og viser at du sandelig har sans for sjælen i det enkelte instrument.
Mange tak for det...
MVH Geoff Houser"

"Hej Søren!
Vel hjemme i stuen med guitaren skulle den så rigtigt afprøves - og jeg er imponeret.
Den er blevet så blød og dejlig at spille på og alle greb inkl. barré kan nu tages med en meget lettere hånd - også længere oppe på halsen.
Lyden har ikke ændret sig voldsomt - men det gør ikke noget for den er nemlig fremragende synes jeg!
Guitaren er bare super - så nu er resten op til mig! Jeg er også virkeligt glad for de reparationer du har lavet - det er lykkedes flot.
Det var jo småskader og en smule hysterisk, men når man nu alligevel havde pengepungen oppe, ja så kunne man jo ligesågodt få disse småting væk.
Jeg vil tillade mig at anbefale dig til andre!
Med venlig hilsen
Jesper Nørregaard"

"Hej Søren
En hilsen fra Sjælland. Det er en oplevelse at observere virkeligt håndværk til det perfekte, som du har udført på min Martin J40 fra 1998. Efter båndskift, justering af halsen, lavere stol efter mit ønske, reparation af lakskade og polering af hele guitaren ser den ikke kun fantastisk ud, men er ligesom smør at spille på med lav strengehøjde. Det kan simpelthen ikke gøres bedre. Så mange tak for det.
Med venlig hilsen
Dan Nygård Andersen"

"Søren... Just a quick note to say thank you for the absolutely beautiful job you did on my guitar. I have been playing it non-stop, and it is fantastic!! I was a bit concerned the relaquering would damage the sound, but I can't hear a change...and it looks and plays GREAT!!! Again - thank you for your fine work...one day, if I get a million...you can build me one! Ray"

"Søren...You are not a guitar repairman...you are a wizard!! I thought it was finished, but you have saved it...I can't say thank you enough times!!! Ray Weaver"

"Tak for det fine arbejde, du nu har lavet på 3 af mine guitarer.
Først den næsten totalskadede Levin W35, der kun med nød og næppe overlevede en tur med Alitalia. Den blev bedre end nogensinde, og er nu udlånt til min ældste søn Peter Stengaard, ZR01 Studios, der bruger den som studieguitar og forøvrigt har brugt den til sessions i både London, Sct. Petersburg og Moskva.
Dernæst en garantireparation på min Martin HD28, den blev også bedre end nogensinde. Således belært indleverede jeg min Martin D28-12, som ikke fejlede noget, til justering m.m. Jeg troede ikke en 12-strenget guitar kunne være så ren og let at spille, - den var rigtig god i forvejen, - nu er den fantastisk. Det er rart at gammeldags dyder som akuratesse, know-how og godt håndværk stadig findes.
Med venlig hilsen
Thorkild Petersen"
Mikkel Dørig
Mike Andersen
Allan Olsen
Marie Bergman
Anders Blichfeldt
Erik Grip
Jacob Baumgartner
Niels Hausgaard
Janus Bechmann
Per Frost
Lars Lilholt
Helge Engelbrecht
Peter Viskinde
Knud Møller
Ester Brohus
Hans Erik Lerchenfeldt
Georg Olesen
Steffen Brandt
Michael Falch
Henning Stærk
Åge Aleksandersen
HP Lange
Jan Arvid