Galleri - Anders Abrahamsen: Tele Thinline m/Bigsby
Anders fik sin drømmeguitar
Anders Abrahamsen har selv designet sin nye håndbyggede Severin guitar.

Ved at kombinere Anders` musikalske og designmæssige ønsker med Severins mange års erfaring og håndværk, opstod denne unikke guitar, der ikke er set magen til.

Kroppen er af elletræ med et ahorndæk og giver en vintagelyd med en god sustain. Den v-formede hals er lavet af canadisk hard rock maple monteret med ibenholt gribebrædt. Dette giver egalitet i alle positioner og sikrer en god tone selv i de højeste bånd.

Der er der monteret 2 P90 pick-up'er, som er Anders` favorit og et Bigsby vibratosystem. Altsammen smukt klædt i rødt med en cremefarvet kantliste. Her er Anders` mening om hans nye guitar:

"Ja, nu har min nye Severin Thinline Vintage Tele 3 ugers jubilæum. Den har været med på job, og flere øve sessions i forskellige genrer. Da jeg fik idečn til, at jeg ville have en Custom bygget guitar, havde jeg aldrig drømt om, at det ville blive så stort. Jeg havde naturligvis en forestilling om, hvordan den ville komme til at se ud, og også hvordan den ville blive at spille på. Alt hvad jeg havde turde at håbe på, er blevet indfriet.......og meget mere til.

Rent visuelt har den ramt mig et blødt sted. Vintage design, P-90`er og Bigsby, creme bindings, toggle switch, og ikke mindst den Ruby Red farve, som jeg aldrig har set magen til. Når en guitar hænger på vægen, skal den tigge om, at blive taget ned og spillet på. Det gør min nye Tele i udpræget grad.

Lydmæsigt rammer den en krydsning af en gammel ES-125 og de store Gretsch kasser, tilsat Telen`s twang og beslutsomhed. Denne guitar spiller chicken pickin` country, og æder forvrængning som Santana og Deep Purple. Der er ikke noget den ikke kan......whauu.

Søren, du har lavet en drømmeguitar. Tak.
Anders Abrahamsen"


Anders prøver sin nye guitar....

... og den er svær at lægge fra sig igen!

Fra udskæringen af dækket.