Galleri - Nils Adrian: 8-Strengede Elektrisk og Klassiske Guitarer
8-strenget elektrisk guitar
Jeg har tidligere ombygget to af Nils’s klassiske guitarer til 8 strenge - se nedenfor. I sommeren 2008 bestilte han så denne el-guitar. Det har været en meget spændende proces at samarbejde med Nils om guitaren. Mange skitser, afprøvninger, kopper kaffe, tilretninger og endelig er guitaren færdig. Med Nils’s egne ord:

”Nu har jeg haft lejlighed til at prøve den nye guitar sammen med resten af mit One man band. Jeg må sige, at det er lidt af en revolution!! - Inden for genrer som pop, rock, blues og folk lyder det bare så meget klarere, bedre og rigtigere på stålstrengene. Ang. selve guitaren må jeg sige, at jeg er 100% tilfreds - det hele fungerer virkelig godt. Jeg kan simpelthen ikke finde noget at udsætte. Og så er den rigtig flot!”

8-strenget klassisk guitar
Konservatorieuddannnet guitarist Nils Adrian kunne ikke nøjes med 6 strenge. Han har derfor fået to guitarer ombygget til 8 strenge hos Severin. Her er Nils´ kommentar:

"Hej Søren
Den nye 8 strengs guitar lyder ret godt, for at sige det mildt! Den har mere bas rent akustisk og det giver en mere naturlig bas, når den forstærkes. Endnu vigtigere er, at den har en mere sprød og klar diskant, som bedre skærer sig igennem lydbilledet, når hele One Man Bandet er igang. Nils"


8-strenget elektrisk guitar.

8-strenget klassisk guitar.

Nils Adrian.